Den portugisiske avis A Bola skriver, at Renato Sanches til sommer skifter sin tilværelse i portugisiske Benfica ud med en tilværelse på Old Trafford.

Foto: Carlos Rodrigues/Getty Images

Foto: Carlos Rodrigues/Getty Images

Ifølge den portugisiske avis A Bola, er Manchester United og Benfica nået til engihed om et skifte for den 18-årige midtbanespiller Renato Sanches.

Købsprisen bliver efter sigende 50 millioner euro, der svarer til omkring 375 millioner danske kroner.

Aftalen mellem klubberne vil blive offentliggjort inden slutningen af denne sæson. Skiftet skal altså ske efter sommerens EM-slutrunde, som Portugal har kvalificeret sig til.

Det unge talent har i indeværende sæson formået at score to gange i 18 kampe for Benfica. I den portugisiske topklub står han noteret for 52 kampe og fem mål.

Stor konkurrence – kan Sanches bryde igennem hos Manchester United?

Manchester United er godt besat på midtbanen, og Renato Sanches kommer således til at indgå i en kamp om pladserne med spillere som Ander Herrera, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger og Michael Carrick.

En del topklubber skulle have set Benficas kamp mod Braga, og også engelske Arsenal skulle være meldt interesseret i den unge portugiser. Men ifølge A Bola ser Manchester United ud til at løbe med Sanches, der også får en anden portugiser ind til sommer, i form af José Mourinho.

Sanches’ imponerende præstationer har ført til at han blev indkaldt til det portugisiske landshold til venskabskampene mod Bulgarien og Belgien. Hvorvidt Sanches udtages til EM vides ikke endnu, men hvis de imponerende præstationer fortsætter, kunne noget tyde på det.

Læs også: City-stjernes agent bekræfter: Han er fortid i klubben til sommer