Det har været længe undervejs. At Yaya Touré ville være fortid i Manchester City, hvis Pep Guardiola kom til. Nu bekræfter Toures agent da også, at der er noget om snakken. Touré er efter sigende fortid i Manchester City til sommer.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Den 32-årige fysisk stærke midtbanespiller har været en af de største stjerner hos Manchester City, siden hans ankomst i 2010 fra FC Barcelona. På det seneste er den stjernestatus dog blevet overskygget af afgangssnakken.

Touré har derudover også et meget ringe forhold til Pep Guardiola, som vragede ham til fordel for Sergio Busquets under sin tid i FC Barcelona.

Yaya Toures russiske agent, Dimitry Seluk, har tilsyneladende også et horn i siden på Pep Guardiola. Som en kommentar til den spanske træners succes har han således sagt:

“Pep er en god træner, men han har vundet titler med Barcelona og Bayern München. Sandheden er, at min egen bedstefar ville have kunnet vinde titler med Barcelona og Bayern München, fordi det er store klubber med fantastiske spillere.”

Seluk har også for nyligt i et interview med Inter Milans nyhedskanal udtalt, at Yaya Toure helt sikkert er fortid i Manchester City til sommer:

“Han vil definitivt forlade Manchester City. Det kan jeg bekræfte. Der er kommet forskellige tilbud på Yaya, og i øjeblikket overvejer vi dem. Intet er afgjort i forhold til næste sæson endnu.”

Et rygte som går igen de fleste steder, er at Yaya Touré skulle være interesseret i at skifte til Inter Milan, hvor hans gamle træner Roberto Mancini holder til.

Manchester City skal med al sandsynlighed også ud og finde sig en erstatning, og der går rygterne på, at Ilkay Gündogan, Toni Kroos og Granit Xhaka kunne være nogle af de mange muligheder.

Læs også: Afsløring: Det sagde Klopp til Kane efter kampen