Den franske sportsavis, L’Equipe, har i sin avis fra i dag skrevet om, at FC Barcelona jagter fransk stjerne.

Alexandre Lacazette er blevet rygtet til adskillige europæiske storklubber, heriblandt Barcelona. Foto: AFP PHOTO / REMY GABALDA

Alexandre Lacazette er blevet rygtet til adskillige europæiske storklubber, heriblandt Barcelona. Foto: AFP PHOTO / REMY GABALDA

FC Barcelona er ellers i forvejen meget fornuftigt besat i angrebet, hvor trioen Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar huser til frygt for samtlige af Barcelonas modstandere i verden.

Den offensive trio er dog ikke helt nok for den catalanske storklub, der vil have sig en fornuftig reserve i front. I den forbindelse melder L’Equipe, at FC Barcelona er ude efter Olympique Lyons franske angriber, Alexandre Lacazette.

I sidste uge blev der ellers spekuleret i, at Lacazette var begyndt på et intensivt sprogkursus i engelsk, men det kan man meget vel være, han skulle begynde at øve sig på katalansk i stedet.

Læs også: CHOK: Denne mand vil Arsenal vil have som ny manager

Den 24-årige angriber har spillet i Lyon i hele sin karriere, og siden sin debut for førsteholdet i 2010 har han spillet 170 kampe med 69 mål til følge.

I denne sæson har Lacazette haft en fænomenal sæson, hvor han har brilleret med hele 18 mål i blot 31 kampe, og han er derfor på de fleste europæiske storklubbers ønskeliste for tiden.

Hvorvidt det bliver Barcelona eller en anden storklub vil tiden afgøre, og husk, at du kan følge med på fodboldspilleren.dk for de nyeste transferrygter.

Læs også: TRANSFERBOMBE: United vil ofre stjernespiller i byttehandel