Af Anders Lang Jensen

Brasilianske Coutinho og et muligt sommerskifte til mægtige Barcelona bliver diskuteret voldsomt i disse dage. Og nu kan den spanske storklub bruge en svaghed, Liverpool-manager Klopp har for én af spillerne i den nuværende Barca-trup.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Landsmanden til Coutinho, Rafinha, er et varmt navn hos tyske Jürgen Klopp. Og det ved ledelsen på Camp Nou efter sigende alt om, og derfor er de klar med et forslag, der skal sende en brasilianer i hver sin retning.

Der er en række Premier League-klubber ude med følerne omkring Rafinha, og særligt Liverpool nævnes som de mere seriøse bejlere. De er klar med en stor pose penge for at lande midtbanemanden. Men Coutinho er interessant for den catalanske storklub.

Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Coutinho er nemlig én af transfermålene denne sommer for FC Barcelona, og dermed øjner de en stor byttehandel. Den 24-årige Rafinha vil Klopp byde i omegnen af £30-40m på, og derfor vil Barcelona halvere prisen for Coutinho i en byttehandel med holdet på Anfield. Det skriver engelske The Sun.

Ifølge spanske Mundo Deportivo er Jürgen Klopp særdeles glad for Rafinha, og ser ham som en vigtig spiller at få ind i truppen denne sommer. Dermed har Barcas chancer, om at lande deres favorit i Coutinho, fået et gevaldigt nøk op.

Photo by Alex Caparros/Getty Images

Rafinha er stort set altid backup til midtbanepositionerne på Camp Nou, og derfor er ledelsen i det spanske altså åbne overfor at snakke om et exit fra Blaugrana-klubben. Selvom den tidligere Celta Vigo-spiller har en frikøbsklausul på £67m i sin Barca-kontrakt, er klubben dog klar til at snakke med Liverpool og til en betydeligt lavere værdi i en eventuel byttehandel.