En transfer, som ingen havde set komme, er tæt på at blive offentliggjort. Det skriver BT.

Midtbanen hos Brøndby er i denne sæson blevet styrket gevaldigt, og det har frosset visse spillere ud i kulden. En af dem er Rezan Corlu, som nu skibes af sted til AS Roma.

Den unge midtbanespiller Rezan Corlu, der ikke har haft succes med spilletid under tyske Alexander Zorniger. Og med blot 6 måneder tilbage af kontrakten med de blå-gule har det lignet et sommer-exit for den unge offensivspiller.

BT kan afsløre, at den italienske storklub AS Roma henter Brøndbys midtbanespiller Rezan Corlu, der har kontraktudløb med Vestegnsklubben til vinter.

Ifølge avisens oplysninger skriver den purunge Rezan Corlu netop nu kontrakt med den traditionsrige Serie A-klub. Den italienske hovedstadsklub vandt sidste år sølv i ligaen og skal derfor spille Champions League i næste sæson.

At lige netop AS Roma får øje på ham er ingen tilfældighed. Handlen skal ses i lyset af et nyt, stort netværk. For et par dage siden skiftede selvsamme Corlu netop agent til Evren Sahin og familien, hvis navn er kendt, fordi Bayram Tutumlu er Michael Laudrups agent.

LÆS OGSÅ: Konkurrence til Arnautovic: Dynamo Kiev-stjerne rygtes mod West Ham

Det er netop en forbindelse fra Tutumlu-familien, som har muliggjort skiftet til AS Roma. Bayrams søn, Isaac Tutumlu, og familiens danske rådgiver, Evren Sahin, har nemlig gode forbindelser til AS Romas nye spanske sportsdirektør, Monchi. Det er det gode forhold, som er skyld i købet. Det skriver BT.

Rezan Corlu har ikke været med i Brøndbys trupper de seneste kampe, og det skyldes det forestående klubskifte, skriver BT.

Brøndby IF er kendt for at skyde talenter af egen avl afsted mod udlandet, og Rezan Corlu skriver sig nu ind i historiebøgerne, som en af de spillere, der har forladt Vestegnsklubben til fordel for en større klub i udlandet.

Salgsprisen oplyses ikke.