Den 27-årige Dynamo Kiev-profil Andriy Yarmolenko rygtes væk fra klubben, og mod Premier League. Det er West Ham som endnu engang viser at de vil handle stort ind, denne sommer.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver, at West Ham har stor interesse i velspillende Dynamo Kiev-stjerne. Det er den ukrainske kantspiller Andriy Yarmolenko, som har været en af Dynamo Kievs største profiler i den seneste sæson.

(Photo: Getty Images)

Den 27-årige Yarmolenko formåede i den seneste sæson, at lave 19 scoringer og 10 assist. Det er ifølge Mirror en spiller som de godt kunne bruge hos Premier League-mandskabet West Ham.

Den 28-årige Marko Arnautovic er blevet hentet til West Ham, men det forventes stadig at Slaven Bilic har stor interesse i at hente Andriy Yarmolenko til klubben. Så Bilic vil få en breddere trup og flere valgmuligheder.

Det er helt tydeligt at Slaven Bilic er klar i mæglet. West Ham-træneren ønsker at London-klubben nærmer sig toppen af Premier League, og formentlig kæmper med om de europæiske pladser.

Det er formentlig også derfor der er blevet hentet nogle offensive forstærkninger til klubben. Den mexicanske angriber Javier Hernandez er ligesom Marko Arnautovic også ankommet, og har underskrevet en kontrakt med West Ham.

Bør West Ham hente Dynamo Kiev-stjernen til klubben?

Det engelske medie skriver at den 27-årige Andriy Yarmolenko forventes at koste omkring 120.000.000 kroner. West Ham står ifølge mediet ret alene, med interessen i Kiev-stjernen, derfor bør de kunne sikre sig ukraineren uden de store problemer. Såfremt Kiev vil sælge.

Læs også: Bayern præsenterer ny sportsdirektør – og det er en spiller med fortid i klubben