Bayern München annoncerede mandag navnet på deres nye sportsdirektør. Valget er faldet på den tidligere profil i klubben, bosniakken, Hasan Salihamidzic.

MUNICH, GERMANY – MARCH 30: Hasan Salihamidzic, FC Bayern Muenchen Brand Ambassador attends a press conference at FC Bayern Erlebniswelt museum Allianz Arena on March 30, 2017 in Munich, Germany. (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Hasan Salihamidzic er manden, der er udpeget som afløser for Mathias Sammer som sportsdirektør i Bayern München. Sammer forlod posten for omkring et år siden.

Det bekræftede den sydtyske klub i går på et pressemøde. Dermed er flere måneders jagt på en ny sportsdirektør overstået. Bayern München har ry for at ansætte sportsdirektør, som har den ene eller anden relation til klubben, og den tradition fører Stern des Südens uhindret videre.

40-årige Salihamidzic spillede i klubben fra 1998 til og med 2007. Han opnåede godt og vel 350 kampe i sin aktive karriere, mens han optrådte i 234 kampe for den sydtyske klub.

LÆS OGSÅ: 1. divisionsklub kunne ikke bruge ham – i dag blev han præsenteret i den bedste liga på Cypern

I vor tids moderne fodbold kan man vel godt kalde ham lidt af en legende, da han trods alt tilbragte ni år hos Bayern München – det er ikke særligt mange fodboldspillere, der har den samme loyalitet over for deres klubber nu til dags.

Salihamidzic var blandt andet med til at hjemføre seks Bundesliga-titler og en enkelt Champions League-titel.

Den nu 40-årige Salihamidzic indstillede sin aktive karriere som fodboldspiller i 2012. Foruden Bayern München har han også spillet i klubber som Juventus, HSV og Wolfsburg.

LÆS OGSÅ: Neymar til lægetjek i dag – præsenteres som PSG-spiller i løbet af denne uge