I januar blev det offentliggjort, at spanske Pep Guardiola skulle være ny manager i Manchester City fra sommeren.

Pep Guardiola

Der har sidenhen været spekuleret i, hvem den nye træner ville hente til Manchester City, og nu melder den britiske avis The Telegraph, at Premier League-klubben allerede nu skulle være uhyre tæt på en FC- Barcelona.

Det drejer sig ifølge avisen om Marc Andre ter Stegen, der ikke har formået at slå til i FC Barcelona.

I Liga BBVA er det nemlig den chilenske målmand Claudio Bravo, der vogter buret, mens ter Stegen får pladsen i Champions League og Copa del Rey.

Ifølge Telegraph vil Manchester City betale i omegenen af 200 millioner kroner for den tyske målmand, der i Manchester skal tage konkurrencen op med den engelske landsholdsmålmand, Joe Hart.

Ter Stegens fremtid i Barcelona er usikker, og de spanske medier skriver, at Luis Enrique har bedt tyskeren om at blive i klubben som reserve i endnu et år, for så at få chancen for at blive ubetinget førsteholdsmålmand.

Også Liverpool er meldt interesseret i den tyske målmand, men han foretrækker ifølge Telegraph muligheden for at arbejde sammen med Pep Guardiola.

Den engelske klub skulle i øvrigt også være tæt på at blive enig med Ilkay Gündogan, der søger et skifte væk fra sin klub, Borussia Dortmund.

Læs også: Messi i egyptisk modvind – Se hvorfor her