Jürgen Klopp har efter sigende set sig varm på en Schalke-spiller i form af den tyske midtbanespiller, Leon Goretzka, hvis kontrakt udløber til sommer.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Siden ankomsten til Anfield i slutningen af 2016 har Jürgen Klopp hentet flere spillere til fra den bedste, tyske række, Bundesligaen.

Sidste sommer var han blandt andet på rov i Schalke 04, hvor han fik tilegnet sig Joël Matip fra Gelsenkirchen-klubben. Til sommer har han for øje at hente endnu en kontraktfri spiller fra netop samme klub.

SE OGSÅ: De har brudt reglerne: Nu undersøger FIFA også Manchester City

Der er tale om den tyske midtbanespiller, Leon Goretzka. Goretzkas kontrakt med Schalke 04 udløber den 31. juni næste sommer, hvor han vil være fri på markedet.

Tyskeren har været i Gelsenkirchen-klubben siden år 2013, men tilsyneladende er han i gang med sin sæson i klubben.

SE OGSÅ: Real Madrid tabte på hjemmebane mod Betis – særligt én spiller får høvl

På grund af Bosman-reglen kan han allerede ved årsskiftet forhandle med andre interesserede klubber, uden Schalke 04 kan opkræve penge for ham, hvilket Liverpool er meget interesseret i, skriver den tyske avis, BILD.

Klubben fra Merseyside er dog ikke den eneste, der bejler hen mod den tyske midtbanespillers underskrift. Klubber som Barcelona, Manchester City og Manchester United er alle tidligere blevet sat i forbindelse med Schalke-spilleren.

SE OGSÅ: UEFA-chef erkender: Vi har brug for hjælp