Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Brasilianske Neymar har afsluttet al spekulation vedrørende hans fremtid, for ifølge kanalen ESPN i Brasilien, har brasilianeren underskrevet en ny kontrakt med Barcelona, som vil forlænge hans ophold hos catalanerne med endnu fem år.

ESPN rapporterede torsdag, at brasilianeren får tilbudt en forbedret kontrakt, hvad angår detaljerne om løn, og at han kommer til at være den næstbedst lønnede fodboldspiller fra Sydamerika, lige i hælene på argentinske Lionel Messi.

Kontrakten er ifølge ESPN allerede blevet forhandlet under i december sidste år, hvor Barcelona var en tur til Japan for at spille Klub-VM.
Men kontrakten blev ikke til noget videre, da Neymar havde problemer med både de spanske og de brasilianske myndigheder om nogle skattesager.

Den formodentlige kontraktforlængelse går imod de seneste rygter om, at Neymar skulle skifte klub til sommer, og især Manchester United har været meldt interesseret i den brasilianske stjerneangriber.

Og dermed bliver klassetrioen MSN også i klubben, som til skræk for alskens forsvarskæder i verden har skabt uro i enhver klub, der er stødt ind i FC Barcelona. Trioen er i høj grad også skyld i Barcelonas dominans i Europa.

Før Barcelonas 2-0 sejr over Arsenal i Champions League i tirsdags delte Daily Telegraph en højt imponerende statistik: ”Alene i ligaen har trioen (MSN, red.) scorede hele 58 mål i blot 25 kampe, og har dermed scoret flere mål end hele 95 ud af 97 af alle de andre hold i Europas fem stærkeste ligaer, kun overgået af Real Madrid og Paris Saint-Germain.”

Neymar har da også spillet sin del med 18 mål, og det er derfor meget vigtigt, at Barcelona kan holde på det brasilianske wonderkid, som helt sikkert også fremover vil sørge for, at alle forsvarskæder i verden bliver skræmte over at møde de catalanske giganter.

Læs også: Urealistisk mange følgere: Ronaldo slår rekord på de sociale medier