Ronaldo får i gennemsnit 135.000 nye følgere sammenlagt på diverse medier om dagen, hvilket er mundet ud i, at Real Madrid-stjernen har slået en vanvittig rekord omkring følgere på Facebook, Twitter og Instagram.

Af David Paris

Real Madrid-superstjernen Cristiano Ronaldo har skrevet sig ind i historiebøgerne, ved at blive den første atlet nogensinde, til at opnå 200 millioner følgere på Facebook, Instagram og Twitter sammenlagt.

Den portugisiske landsholdsstjerne har, i skrivende stund, svimlende 109.7 millioner følgere på Facebook, 49,6 millioner følgere på Instagram og 40,7 millioner følgere på Twitter. Mediet, Hookit, der har specielaiseret sig i sociale medier, kalder stigningen for ‘metorisk stor’.

Flere følgere end NBA-stjerner

Den tredobbelte Ballon d’Or-vinder, Ronaldo, har med tangeringen af rekorden, mange flere følgere end store, populære NBA-stjerner, som Michael Jorden, LeBron James, Kobe Bryant, Kevin Durant og Steph Curry. Faktisk har han flere end dem alle sammen, tilsammen, da NBA-stjernerne kun har 187 millioner følgere.

Selvom 31-årige Ronaldo tabte Ballon d’Or-trofæet til ærkerivalen Lionel Messi i januar, vinder Real Madrid-fløjspilleren helt klar på følgere på de sociale medier. Messi kan ‘kun’ prale af 120,8 millioner følgere, og dette er på trods af, at argentineren ingen Twitter-konto har.

Se en grafik over Ronaldos vanvittig mange følgere på Facebook, Twitter og Instagram, herunder:

Grafik tilhører goal.com

Desuden offentligjorde førnævnte medie, Hookit, fornyligt, at Ronaldo i gennemsnit får 135.000 nye følgere på diverse medier, om dagen!

Læs også: Morsom sammenligning: Er Messi og Ronaldo i virkeligheden disse tennisstjerner?

Læs også: Brasiliansk legende: “Hvem er Messi og Ronaldo? Jeg er bedre”