Antonio Cassano fortæller, at han ikke er i tvivl om, hvilken spiller der er verdens bedste og fastslår samtidigt, at superstjernerne Messi og Ronaldo i virkeligheden burde spille tennis. 

Den italienske angriber Antonio Cassano fortæller, i et interview med avisen AS, at Barcelonas Lionel Messi, uden tvivl, er fodboldhistoriens bedste fodboldspiller, fordi ‘han scorer, når han vil’.

Messi vandt titlen som verdens bedste fodboldspiller, Ballon d’Or, for femte gang i januar, efter at have været en væsentlig årsag til Barcelonas treble-sæson med 58 mål. 33-årige Cassano siger om Messi: “… Fodbold er en spiller for mig, nemlig nummer 10 for Barcelona (Messi, red.). Ingen andre. Han er nummer 1 og der er ingen nummer 2. Og jeg taler om i hele fodboldhistorien.”

Desuden understreger italieneren også, at det er sværere at dominere moderne fodbold end det var før i tiden, og at det altså er derfor Messi er niveauet over landsmanden Maradona. Han siger: “Come on… fem Ballon d’Ors og 26 eller 28 trofæer. Fodbold er sværere nu, og frem for alt mere fysisk end i Maradona-tiden.” 

Ronaldo og Messi hvem? Federer og Nadal…

Argentinske Messis tætteste konkurrent er Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo, der, ligesom Messi, banker mål ind i den bedste spanske række. Der er dog en væsentlig forskel på de superstjerner. Det siger Cassano.

“Ronaldo er ligesom Nadal og Messi ligesom Federer. Nadal er et fænomenal tennisspiler, men når hans fysik svigter ham, kan han ikke vinde. Federer er 35 år og bibeholder kvaliteten, han er altid på toppen,” slutter italieneren.

Læs også: Ronaldo: “Messis venstre fod er virkelig god”

Læs også: Messi-genialitet hyldest til hollandsk fodboldlegende