Kasper Schmeichels imponerende sæson i buret for Leicester City har skabt ham så stor omtale, at han nu er havnet på mægtige FC Barcelonas ønskeliste. Det erfarer det engelske medie, Sunday People.

Leicester Citys danske målmand, Kasper Schmeichel, jubler efter, at kampen netop er blevet fløjtet af mod West Ham, og hans klub, Leicester, har sikret sig et vitalt point i overtiden. Foto: EPA/TIM KEETON

Leicester Citys danske målmand, Kasper Schmeichel, jubler efter, at kampen netop er blevet fløjtet af mod West Ham, og hans klub, Leicester, har sikret sig et vitalt point i overtiden. Nu kan danskerne altså efter sigende være på vej mod varmere himmelstrøg, nærmere betegnet Barcelona.
Foto: EPA/TIM KEETON

Den tyske målmand Marc-André ter Stegens fremtid i Barcelonas kan der sættes store spørgsmålstegn ved, da adskillige klubber er interesseret i den unge tysker, heriblandt Liverpool og Manchester City.

Barcelonas sportsdirektør Roberto Fernandez skulle angiveligt allerede nu være i gang med at udarbejde den ønskeliste, der danner rammen om potentielle erstatninger for tyskeren.

Især danske Kasper Schmeichels præstationer for Premier Leagues førerhold, Leicester City, er der blevet lagt mærke til i det catalanske i løbet af sæsonen, melder Sunday People, og den danske landholdsmålmand er blandt de overvejelser, der skal erstatte ter Stegen, såfremt han sælges.

Læs også: Hummels’ agent udtaler: Engelsk klub en interessant mulighed

La Liga-mandskabet vil formentlig tilbyde danskeren en kontrakt med varighed af potentielle tre år – de første to år er bundet, og hvis Schmeichel gør det godt, kan der forlænges med yderligere 12 måneder.

Målmandssituationen i FC Barcelona er i øjeblikket sådan, at Claudio Bravo tager sig af kampene i La Liga, mens Marc-André ter Stegen tager sig af kampene i Champions League og pokalturneringerne.

En løsning som Marc-André ter Stegen efter sigende skulle være utilfreds med, og derfor ønsker nye udfordringer i et andet land end Spanien. Det melder Sunday People.

Læs også: Fik du ikke set kampen? Så læs alt om den her – Referat af Manchester United – Everton: Fellaini gjorde det onde og Martial blomstrede