Hermann Hummels, som både er agent og far til fodboldspilleren Mats Hummels, har signaleret, at hans søn meget vel kunne forlade Borussia Dortmund til sommer. Derudover hylder han Manchester Citys kommende træner Pep Guardiola som den bedste træner i verden.

Foto: GUIDO KIRCHNER/dpa

Foto: GUIDO KIRCHNER/dpa

Mats Hummels’ far siger, at Manchester City er en interessant mulighed for hans søn, og har samtidig givet udtryk for, at han mener, at Pep Guardiola er den bedste træner i verden.

Hummels’ kontrakt med Borussia Dortmund udløber i slutningen af næste sæson, og der har været en masse spekulationer i ugens løb om et kommende skifte.

Hermann Hummels udtaler til det tyske SID følgende:

“Manchester City kunne være interessant. De er ikke så gode i år, men de vinder Premier League næste sæson. De får den bedste træner i verden.”

Bayern har også været nævnt som en mulig destination for den tyske landsholdsspiller, men Hermann Hummels fortæller, at han er blevet citeret helt ude af kontekst:

“Jeg sagde bare, at Mats gerne ville spille for en topklub, og så blev jeg spurgt, om Bayern var en af disse klubber.

Det ville have været latterligt, hvis jeg havde sagt nej. Jeg kunne også have sagt Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, PSG, Manchester City eller en anden klub.”

Hummels er et produkt af Bayern Münchens ungdomsakademi, men spillede kun en kamp for seniortruppen, inden han i 2008 skiftede til Borussia Dortmund.

Han har siden vist sig at være en af verdens bedste forsvarsspillere, og Hermann Hummels udelukker da heller ikke, at et skifte til Bayern München er umuligt.

Hummels senior tilføjer til SID:

“Det er ren forretning det her. Mats har det rigtig rart i Dortmund, men han drømmer om noget større.”

Guardiola fortalte i går, at han ingen kommentarer har til disse udtalelser.

Læs også: Avis: Arsenal tilbyder spiller til klubrival