Arsenal hentede tilbage i 2011 Alex Oxlade-Chamberlain i Southampton, hvor han dengang blev anset som værende et af de største talenter i engelsk fodbold med et stort potentiale i fremtiden.

Alex Oxlade-Chamberlain jubler sammen med sine holdkammerater efter han har scoret Arsenals andet mål i kampen mod Bournemouth, den 7. februar 2016. Foto: Reuters / Matthew Childs

Alex Oxlade-Chamberlain jubler sammen med sine holdkammerater efter han har scoret Arsenals andet mål i kampen mod Bournemouth, den 7. februar 2016.
Foto: Reuters / Matthew Childs

Den nu 22-årige englænder har da også haft flere store momenter i Arsenal-trøjen, men det er dog endnu ikke blevet til det helt store gennembrud – og årsagen til det skyldes primært flere skader.

Nu ser det ud til, at Arsenal har opgivet forhåbningen om, at Chamberlain nogensinde vil få sit gennembrud i den rød-hvide trøje.

Læs også: Keylor Navas er Real Madrids bedste målmand – nogensinde

Klubber som Liverpool, Manchester United, hans tidligere klub Southampton og West Ham skulle efter sigende være interesserede i Alex Oxlade-Chamberlain, men Arsenal har ingen hensigter om at droppe ham til gunst for hverken Liverpool eller Manchester United.

Derimod har man annonceret London-rivalerne fra West Ham, at de er villige til at lytte på bud til sommer. Det erfarer Daily Mirror.

Arsenal hentede Alex Oxlade-Chamberlain for 12 millioner pund, svarende til omkring 120 millioner danske kroner.

Oxlade-Chamberlain har spillet 149 kampe for The Gunners med 14 mål og 21 assists til følge.

Læs også: Marquinhos: Der kommer en tid hvor du vil mere