Liverpool og Tottenham har efter sigende fået øjnene op for Juventus’ bedste angriber, Paulo Dybala. Italienerne vil dog have en god håndfuld mønter, før de lader ham slippe af sted.

Paulo Dybala dedikerer sit mål til gud. [Getty Images]

Den argentinske angriber, Paulo Dybala, er en særdeles eftertragtet herre. Tidligere har der også floreret rygter om et skifte til Real Madrid. Nu melder flere Premier League-klubber sig dog ind i kampen om den skarprette angriber.

Ifølge mediet, Sportmediaset, så er både Tottenhams manager Mauricio Pochettino og Liverpools Jürgen Klopp fulde af rosende vendinger over for Paulo Dybala, som de ønsker at tilknytte til deres respektive hold.

LÆS OGSÅ: Dansk nøglespiller udgår med skade: Når måske ikke at blive klar til VM

Den nuværende Liverpool-træner, Jürgen Klopp, ser den argentinske angriber som en passende erstatning til Philippe Coutinho, som i januar måned blev solgt til FC Barcelona. Pochettino ønsker dog at arbejde sammen med Dybala på grund af deres fælles argentinske nationalitet.

Juventus er dog ikke klar til at sælge Dybala for enhver pris. Således forlanger Serie A-klubben i omegnen af 110 millioner euro. Det svarer til 820 millioner danske kroner. I øvrigt forventes det, at Den Gamle Dame ønsker Antoine Griezmann fra Atletico Madrid som erstatning.

LÆS OGSÅ: Først skiftede Zlatan til MLS: Nu er der mere stjernestøv på vej til USA

Dybala selv er ikke afvisende over for et skifte til en klub i toppen af Premier League.

I første omgang skal argentineren dog se, om han kan få sendt det italienske mesterskab af sted til Juventus i en fart. I øjeblikket ligger klubben på en 1. plads i Serie A. Der er syv point ned til Napoli, som dog har spillet én kamp mindre.

LÆS OGSÅ: OB-reserve har fået 32 minutter på banen i denne sæson: Der er interesse fra Grækenland og Sverige