Den engelske klub Tottenham er efter sigende klar til at forstærke truppen med en fysisk stærk midtbanespiller under sommerens transfervindue.

Foto: Christopher Lee/Getty Images

Foto: Christopher Lee/Getty Images

Det unge Tottenham-mandskab har gang i en fantastisk sæson, hvor man ovenpå gårsdagen 3-0 sejr over United indtager ligaens andenplads syv point op til ligaens førerhold fra Leicester. Alt tyder derfor på, at London-klubben i næste skal spille med i sportgrenens største klubturnering fra næstesæson.

Det forventes derfor også, at den argentinske træner, Mauricio Pochettino, skal ud på markedet og lede efter nye forstærkninger.

Læs også: Neymars kontrakt afsløret – se hvad Ballon d’Or titel vil indbringe

Ifølge Daily Mail kigger den argentinske træner mod Southampton, hvor man har Victor Wanyama i kikkerten. Avisen mener også at vide, at både Mauricio Pochettino og Wanyama er ivrige efter en potentiel genforening på White Hart Lane.

Den argentinske træner hentede i 2013 Victor Wanyama til England, og de gode relationer mellem de to skulle angiveligt være nøglen til handlen, der vil efterlade rivalerne fra Arsenal tomhændede.

Arsenal har i flere omgange været meldt interesseret i den stærke kenyaner, men et skifte til White Hart Lane skulle efter sigende være at foretrække.

Læs også: Gareth Bale løn: Så meget tjener waliseren i den spanske hovedstadsklub

Wanyama har i denne sæson spillede 33 kampe for Southampton med et mål samt en assist til følge.

Læs også: Manchester og Arsenal kæmper om forsvarsstjerne