Den brasilianske højreback, Daniel “Dani” Alves, har gjort det godt for Juventus i denne sæson, og det har tre af Premier Leagues klubber bemærket. Flere store klubber er blandt bejlerne.

Foto: Getty Images

Flere Premier League-klubber har den 34-årige Dani Alves på ønskelisten ovenpå en flot sæson hos italienske Juventus, som har vundet både ligaen og pokalen i hjemlandet.

I går blev det dog til et brutalt nederlag på 4-1 i Champions League-finalen til et bedrespillende Real-mandskab.

Ifølge den engelske avis Daily Mail er både Chelsea, Tottenham og Manchester City blandt bejlerne til den 34-årige højreback.

Læs også: Real Madrid-stjerne fik de sidste minutter i går: Skifter til engelsk storklub

Chelsea ønsker mere konkurrence til Victor Moses, mens Tottenhams back-situation står overfor mulige forandringer, da både Kyle Walker og Danny Rose rygtes væk.

Den sidste interesserede Premier League-klub, Manchester City, har både sagt farvel til Pablo Zabaleta og Bacary Sagna. Man ønsker derfor angiveligt at hente en ny, rutineret back ind.

Læs også: Van der Vaart til danskerne: Jeg tror ikke, I kan lide fodbold

Dani Alves kan se frem til en genforening med manager Pep Guardiola, såfremt han vælger at skifte til de lyseblå fra Manchester. De har begge arbejdet sammen i FC Barcelona.

Alves har kontrakt med Juventus til sommeren 2018, men kontrakten indeholder en klausul, der automatisk kan forlænge kontrakten med yderligere et år, hvis Dani Alves optræder et bestemt antal kampe for Juventus i næste sæson.