HERNING, DENMARK – AUGUST 10: New signing of player Rafael van der Vaart of the Netherlands with the shirt during the FC Midtjylland press conference at MCH Arena on August 10, 2016 in Herning, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Den hollandske verdensstjerne, Rafael van der Vaart, har ikke fået den ønskede succes hos FC Midtjylland. I hvert fald ikke som de fleste havde forventet.

Den tidligere Real Madrid-stjerne har kun involveret i 15 superligakampen siden ankomsten til Heden i sommeren sidste år.

Van der Vaart har langt fra imponeret på banen i denne sæson – men den tidligere hollandske landsholdsspiller er heller ikke imponeret over fodboldkulturen i Danmark.

Læs også: Manchester City-kaptajnen: Vi er med i titelkampen i næste sæson

Van der Vaart udtalter til hollandske Telesport:

“Det er virkelig forfærdeligt. Af og til spiller man på stadions, hvor der sidder 800 tilskuere. Jeg tror ikke, de kan lide fodbold her, så selvfølgelig savner man de stadions, man tidligere har spillet på. Så er det svært at bevare motivationen.”

Van der Vaart har dog ikke foreløbigt planer om at flytte fra det midtjyske endnu. Han bliver på Heden sammen med sin gravide hollandske håndbold-kæreste, Estavana Polman, i et år endnu.

Læs ogsåAvis: Derfor fejler PL-klubberne i Europa

“Så længe de betaler mig, møder jeg op. Estavana har et år tilbage af sin kontrakt, og vi har det godt lige nu. Vi tager sandsynligvis til Holland efter.”

Læs ogsåBuffon: Disse PL-storklubber forsøgte at hente mig væk fra Juventus