Cristiano Ronaldo påstår, at han altid betaler sin skat, og aldrig før har haft problemer med dette fra sin tid i England – og det er efter sigende baggrunden for, at portugiseren ønsker at vende tilbage til Premier League og England.

MADRID, SPAIN – FEBRUARY 11: Cristiano Ronaldo (L) of Real Madrid CF clashes hands with his teammate Gareth Bale (R) after a penalty over Bale during the Copa del Rey semi-final second leg match between Club Atletico de Madrid and Real Madrid CF at Vicente Calderon Stadium on February 11, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Real Madrid-stjernen er i øjeblikket involveret i en retssag i forbindelse med skattesvindel.

– I England havde jeg aldrig disse problemer. Det er også derfor, jeg ønsker at vende tilbage dertil.

– Jeg betaler altid skat. Altid. I England og i Spanien. Og jeg har altid betalt. Som du ved, kan jeg ikke skjule noget, det ville være latterligt af mig at gøre sådan noget.

– Jeg er som en åben bog, du behøves ikke gøre andet end at Google mit navn, så kommer alt frem om mig. Som eksempel, offentliggør Forbes-magasinet alle mine indtægter.

– Når mine rådgiver fortæller mig: ‘Cris, det er i orden’ så tror jeg naturligvis på dem.

Det er ikke første gang en berømt fodboldspiller anklages for skattesvindel. Blandt andre er Lionel Messi, som også har været involveret i en lignende retssag.

LÆS OGSÅ: Debuten lader vente på sig: Neymar afvist af Ligue 1