Ligue 1-foreningen har afvist ønsket om, at PSG kan give debut til Neymar allerede lørdag.

Fodboldfans i Paris må vente lidt endnu på at se deres nye stjerne, Neymar, i aktion for sin nye klub, PSG.

Brasilianeren vil ikke få debut for sin nye klub, Paris Saint-Germain, lørdag, hvor man hjemme tager imod Amiens. Det slår den franske liga fast natten til lørdag.

Paris Saint-Germain havde ved midnatstid ikke sendt en ansøgning afsted til Spanien om at få flyttet spillerlicensen. Derfor bliver det ikke debut til Neymar i denne omgang.

LÆS OGSÅ: Sociedad: Barcelona har forhørt sig om spiller

Neymar er netop ankommet til klubben i et rekordskifte fra sin tidligere klub FC Barcelona. Den 25-årige brasilianer blev hentet for 1,65 milliarder kroner.

Fredag blev Neymar præsenteret i PSG. Han ankom til Parc des Princes efter at være blevet ført igennem den franske hovedstad i en kortege.

Under præstation sagde Neymar:

LÆS OGSÅ: What? Manchester City sælger stjerne til Tyrkiet

– Jeg vil have noget større. En større udfordring. Jeg er kommet for at gøre mit bedste og hjælpe klubben med at vinde titler.

Neymar gjorde det klart, at det var de sportslige udfordringer, og altså ikke pengene, som har lokket ham til den franske hovedstad.

Han har underskrevet en femårig kontrakt med klubben, og kan se frem til en ugentlig løn på omkring fire millioner kroner i Paris.

SE OGSÅ: Video: Derfor elsker vi Balotelli – laver jubelscene et vanvittigt sted