Barcelona har forhørt sig om Real Sociedads landsholdsforsvarer, Iñigo Martinez. Det bekræfter baskernes sportsdirektør.

MADRID, SPAIN – JANUARY 29: Inigo Martinez of Real Sociedad de Futbol reacts after fouling Mateo Kovacic of Real Madrid during the La Liga match between Real Madrid CF and Real Sociedad de Futbol at the Bernabeu on January 29, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Der røg mange penge ind på FC Barcelonas bankkonto torsdag aften, da det blev officielt, at megastjernen, Neymar, skiftede til Paris Saint-Germain. Intet mindre end 1,6 milliarder kroner kunne tikke ind.

Nogle af de mange penge kan nu havne i Real Sociedad. Barcelona er nemlig interesseret i at hente midtstopperen Iñigo Martinez til Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Monaco holder vejret: Mbappe-salg kan ende ud i sandet

Ifølge ESPN udtaler sportsdirektør i Real Sociedad, Loren Juarros således:

– Det er sandt (rygterne om at Barcelona skulle have været i dialog med klubben om Iñigo Martinez). De har meddelt os, at de har interesse i ham. Der er dog foreløbig ikke kommet noget bud.

LÆS OGSÅ: What? Manchester City sælger stjerne til Tyrkiet

– Vi har ikke tænkt os at ‘rushe’ for et skifte. Iñigo er fuldstændig uundværlig for os. Han er bestemt ikke til salg, siger sportsdirektør Juarros.

Real Sociedad kan dog i sidste ende ikke have noget valg, hvis catalanerne vælger at udløse Martinez’ frikøbsklausul og dermed sende 240 millioner til Baskerlandet. Præcis som PSG gjorde det onde ved FC Barcelona i forbindelse med Neymar-transferen.

SE OGSÅ: Video: Derfor elsker vi Balotelli – laver jubelscene et vanvittigt sted