Mario Balotelli er en person, der er elsket af mange, og hadet af mindst ligeså mange. Ikke desto mindre laver han ind imellem ting, som får folk til at grine. De morsomme ting sker både udenfor og inde på banen.

Mario Balotelli of Nice during the French Ligue 1 match between Nice and Nantes at Stade Municipal du Ray on October 30, 2016 in Nice, France. (Photo by Pascal Della Zuana/Icon Sport) (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Nu er den altid provokerende angriber i gang igen. Da han sammen med sine holdkammerater fra OGC Nice skulle hjem fra en Champions League-kamp mod Ajax, som man i øvrigt slog ud, kunne Mario Balotelli ikke lade være med at lave en jubelscene.

Også selvom det foregik midt inde i Schiphol-lufthavnen efter security-checket.

Se den sjove video her:

Med en samlet sejr på 3-3 (reglen om udebanemål indtraf her, da første opgør endte 1-1 i Nice, og Nice derefter fik 2-2 i Amsterdam) kan Mario Balotelli og holdkammeraterne altså glæde sig over, at de blot mangler en modstander, før de kan sikre sig en plads i Champions League-gruppespillet.

Nice overraskede alt og alle, da man i den forgangne sæson sluttede på en fornem tredjeplads, og det var blandt andet på grund af fornemme præstationer af den italienske angriber.

Derfor kvalificerede sig de til Champions League-kvalifikationen, hvor man som bekendt netop har slået Ajax Amsterdam med Lasse Schöne og Kasper Dolberg på holdet ud.

LÆS OGSÅ: Neymar afslører: På dette tidspunkt besluttede jeg mig for at skifte