Paris Saint-Germain slog torsdag aften verdensrekord, da man hentede Neymar for en sum af 1,65 milliarder danske kroner.

Neymar har afsløret, at han valgte at forlade Barcelona for så sent som to dage siden.

Den 25-årige blev præsenteret i Ligue 1-klubben foran hele verdenspressen denne fredag efter verdensrekordskiftet, der indbringer den catalanske klub hele 1,65 milliarder. Brasilianeren kan allerede få sin debut for PSG mod Amiens i morgen.

Neymar har hævdet, at beslutningen om at forlade Barcelona – klubben som han har tilbragt fire år hos, og gjort ham til en af verdens bedste spiller – var den mest vanskeligste beslutning i hans liv.

LÆS OGSÅ: Neymar afslører på pressemøde: Derfor skiftede jeg til PSG

Beslutningen har været smertefuld at tage, og Neymar har tænkt alting nøje igennem:

– Jeg har tænkt alt igennem. Jeg tog min beslutning for to dage siden. Valverde (Barcelonas træner, red.) var den første, der fik noget at vide – jeg respekterer klubben og træneren.

– Det var en svær beslutning, men jeg er glad for, at jeg valgte, som jeg gjorde. Gud har noget i vente for mig.

PSGs præsident, Nasser Al-Khelaifi tilføjede:

LÆS OGSÅ: Arsenal og Monaco i vanvittig byttehandel: To stjernespillere involveret

– Han forsøgte at forsinke processen i respekt for Barcelonas spillere og fans. Han forlod klubben som en gentleman. Det er ikke retfærdigt at sammenligne ham med andre spillere.

Handlen har skabt røre rundt omkring i verden, og folk undrer sig over, hvordan klubben fra Paris kan have råd til at købe brasilianeren, uden at overtræde reglerne om Financial Fair Play. Men de har de altså tilsyneladende.