Af David Paris

Det endelig december. Manchester City har stadig ikke tabt, Tottenham er begyndt at sakke lidt bagefter og kampen om at undgå nedrykning er for alvor gået i gang. Nogle spillere har fundet formen på det seneste, mens andre har været helt ude og skide. Vi giver dig her de 10 bedste Premier League spillere i november måned, kåret af Babbello Index og den engelske avis The Telegraph.

10. Xherdan Shaqiri (Stoke)

3 mål og 2 assist i 5 kampe var ikke nok for Stoke til at vinde mange points i sidste måned. Men det betyder ikke, at Shaqiri decideret har været dårlig. Faktisk har han været hovedårsagen til, at Mark Huges’ hold overhovedet har lignet et Premier League-mandskab indtil videre i denne sæson og med kun 26 år kan den schweiziske landsholdspiller nå langt i sin karriere.

9. Philippe Coutinho (Liverpool)

Coutinho spillede kun tre kampe sidste måned, men formåede alligevel at score to gange og lægge op til yderligere tre mål. Han har udover sine få kampe og spillet en lidt anden rolle på Jurgen Klopps Liverpool-mandskab, der flere gange har haft Coutinho liggende lidt længere tilbage på banen.

8. Mesut Ozil (Arsenal)

Når Ozil virkelig ønske at være god, så er han blandt de bedste i verden. I den sidste måned har den tyske offensivspiller virkelig genfundet sit spil og assists er fuldt med. Sådan nogenlunde i hvert fald. Han scorede 1 mål sidste måned, lagde op til 3 og kreerede i alt 13 chancer for sit hold. Spillede han blot hver måned, som han gjorde i denne, spille Arsenal helt sikkert også ligge et andet sted i tabellen end de gør i dag.

7. Fernandinho (Man City)

Når Fernandinho ikke er på banen for Pep Guardiola, så er det tydeligt, at klubben fra den blå del af Manchester, er et helt andet hold. Hans kvaliteter ligger i at spille bolden frem, hvilket han gør med is i maven og koldt vand i blodet. Han lavede 15 tacklinger og 356 succesfulde pasninger i denne sidste måned. Med de tal er han i top tre over flest afleveringer og flest vellykkede tacklinger. Han er en af de spillere, man lægger mere mærke til, når han ikke er der.

6. Paul Pogba (Man Utd)

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Paul Pogba begynder endelig at vise, hvorfor Manchester United gjorde ham til verdens dyreste fodboldspiller, da de købte ham. Han store fysiske styrke, gode afleveringer og blik for at bryde spillet hører til blandt de bedste i verden. Udover disse kvaliteter kan Pogba også brillere med lækkerier som en anden brasilianer og det har vi fået smagsprøver på i november måned.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side