Af Anders Lang Jensen

Walisiske Gareth Bale er nærmest siden skiftet til Real Madrid hver eneste sommer kædet sammen med et skifte væk fra den spanske hovedstad. Denne sommer er heller ingen undtagelse.

Rygterne går nu på, at den britiske offensivstjerne er utilfreds på Santiago Bernabeu, og ønsker at forlade den spanske gigantklub. Et skifte tilbage til den engelske Premier League er angiveligt en drøm for den tidligere Tottenham-stjerne.

Specielt Manchester United er sat i forbindelse med den lynhurtige stjerne, og ifølge flere kilder forbereder holdet på Old Trafford et nyt bud denne sommer, der skal lyde på £90m. Og sådan en interesse er Bale ikke afvisende over for.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

For ifølge det spanske medie, Don Balon, har Gareth Bale fortalt til sin holdkammerat, Luka Modric, at han ønsker at forlade den spanske hovedstad. Den 28-årige waliser er tæt med den kroatiske midtbanestjerne, hvorfor de kan snakke om alt, skriver mediet yderligere.

Angiveligt skulle Bale acceptere Uniteds tilbud til ham, fordi han frygter for sin faste plads på Real Madrids hold til næste sæson. Specielt grundet de varme rygter omkring Monacos vidunderbarn Kylian Mbappé som kongeklubben er særdeles lune på.

EPA/HANNAH MCKAY

Det betyder et exit for Bale, hvis den blot 18-årige franskmand skal til Real Madrid, hvilket cheftræner Zinedine Zidane skulle ønske. Ydermere melder mediet om, at præsident Perez ikke vil være afvisende over for at sende Bale væk fra kongeklubben, så økonomien kan række til en transfer af Mbappé.

En større handel kan blive en realitet allerede denne sommer. Real Madrid planlægger nemlig at hente spanske David De Gea ind den anden vej, hvorfor Bale kan blive en del af en monster stor byttehandel de to store europæiske giganter imellem.