Den walisiske verdensstjerne Gareth Bale har aldrig manglet tiltro til sine egne evner. I et interview med Daily Mirror afslørede han for nylig, hvor stor han mener han har potentialer til at blive.

Den 26-årige walisiske spiller er nok den bedste spiller, der nogensinde er kommet ud af Wales. Han er i dag i Real Madrid, hvor han spiller sammen med Cristiano Ronaldo – en spiller som han med tiden forventer at komme til at kunne matche. I følge goal.com mener Bale at han kan matche både Messi og Ronaldo, der i de sidste par år har kæmpet om rollen som verdens bedste fodboldspiller. Til Daily Mirror forklarede Bale det således:

“Jeg tror på jeg kan nå det mål, fordi jeg kender mine evner”

Gareth Bale er overbevist om sine egne evner til at matche de to verdensstjerner. Det bekymrer ham mindre om han bliver anerkendt af Ballon D’Or.

GettyImages-472956358

Gareth Bale og Cristiano Ronaldo frisparkssituation (foto fra GettyImages)

I kongens skygge

For mange spillere vil det være en ære og en oplagt mulighed at spille sammen med Messi eller Ronaldo. Hvis man kigger på en anden fantastisk spiller som Neymar, så har han hurtigt indtaget rollen som kronprins i FC Barcelona og han skinner i den rolle, og ligger lige nu som topscorer i La Liga. Det samme syntes ikke at gælde for Gareth Bale selvom parallellen er meget nem at pege på. Snarere virker det som om Gareth Bale føler, at hans evner bliver holdt tilbage, og at han har svært ved at virkeliggøre sine potentialer med Ronaldo som den helt store stjerne på holdet.

Læs også: Manchester parat med vanvittigt beløb for Gareth Bale

Kronprinsens rolle: Neymar vs Bale

Neymar har mange ligheder med Messi, og selvom han ikke er lige så komplet en spiller, så er han rigtig god til at vise sine evner for FC Barcelona. Bale har rigtig mange ligheder med Ronaldo, men han har svært ved at vise sine evner for Real Madrid. Særligt det faktum, at Bale er en af verdens bedste frisparksskytter – tror vi hos fodboldspilleren.dk – kan være et stort problem for Bale’s evne for at vise sig som den stjerne han er – for på Real Madrids hold er han bare en 2’er, og så er der altså heller ikke flere frispark i en kamp. Neymar på den anden side er en driblekonge og afslutter af rang – ligesom Messi – men her er der meget mere plads til to stjerner på et hold. Det er sat sort og hvidt op og det skal tages med et gran salt, men når man ser de to driblekonger Messi og Neymar på banen, med Suarez som jokeren, der er fænomenal til at se en hvilken som helst åbning i modstandernes forsvar, så har man en brandfarlig cocktail, hvor Messi og Neymar gør hinanden bedre, og sammen gør Suarez endnu farligere – Suarez ligger i øvrigt på 2. pladsen på topscorerlisten i La Liga efter Neymar. Gareth Bale virker mere som om hans evner stækkes med en Ronaldo som superstjernen på holdet.

Dette må ikke læses som en kritik af Ronaldo, men det er et problem for holdet, at 2’eren ikke kan spille 100 % op til sine evner specielt når ærkerivalens 2’er bliver gjort endnu stærkere end 100 % (Neymar + Messi er en stærkere cocktail end de to spillere er hver for sig).

MADRID, SPAIN - MAY 13: (L-R) Dejected Real Madrid teammates Gareth Bale and Cristiano Ronaldo walk off the pitch following their team's exit from the competition during the UEFA Champions League Semi Final, second leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on May 13, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Gareth Bale og Cristian Ronaldo (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Læs også: De 10 bedste Real spillere gennem tiden

Nedenfor er der fodboldprodukter fra vores sponsorer – Støt vores sponsorer – De støtter os 🙂

[shopello_products]