Manchester United er på udkig efter en ny mand, der kan gøre en afgørende forskel for holdet. Gareth Bale er den mand, der er absolut øverst på listen. I følge Daily Mirror er Manchester United parat til at betale et enormt beløb for at få den walisiske verdensstjerne til Manchester United.

Gareth Bale står i dag i skyggen af den tidligere Manchester United legende Cristiano Ronaldo i kongeklubben Real Madrid. Manchester United er på jagt efter en offensiv kraft, som kan styrke holdet markant. På ønskelisten er der spillere som Robert Lewandowski og Thomas Müller, men øverst på listen står Gareth Bale.

MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 23:  Gareth Bale of Real Madrid CF celebrates scoring their opening goal during the La Liga match between Real Madrid CF and Elche CF at Estadio Santiago Bernabeu on September 23, 2014 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Gareth Bale efter mål mod Elche (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

957.000.000 kroner vil United give for Bale

I følge Daily Mirror vil Manchester United forsøge at hente Gareth Bale i Januar transfer vinduet og hvis det ikke lykkedes, så vil de forsøge at få ham i sommer transfer vinduet. Daily Mirror skriver, at Manchester United er parat med 90 millioner pund, der svarer til 957 millioner kroner.

Der er ingen rygter om hvorvidt David De Gea kunne indgå i en handel – en spiller der tidligere har været tæt på et transfer til Real Madrid.

Real Madrid er de klar til at sælge

Real Madrid er en af verdens absolut rigeste klubber, og tidligere på året fortalte Zinedine Zidane, at Real Madrid ikke var en klub, der sælger verdens bedste spillere – de køber dem (Læs artiklen her). I det lys kan det være tvivlsomt om Gareth Bale er til salg og om et enormt beløb er nok for Real Madrid, og snarere er det måske interessant om Manchester United har spillere, som kunne være interessante for Real Madrid at lade indgå i en byttehandel.

Som fodboldspilleren.dk tidligere har beskrevet i denne artikel: “Bale – Lige så god som Ronaldo og Messi” , så har Gareth Bale svært ved at optimere sit spil til det ypperste i skyggen af Ronaldo, og har måske ikke den værdi for Real Madrid som andre spillere potentielt kunne have.

Nedenfor kan du se produkter fra vores samarbejdspartnere – Støt vores sponsorer – De støtter os:

[shopello_products]