Den 29-årige fodboldspiller Gareth Bale mangler endnu en gang fra Real Madrids trup og nu udtaler den walisiske landsholdsspillers agent sig om sagen. Bales agent mener nemlig at det er en skam, at han er udeladt fra truppen, men at det er trænerens beslutning.

For anden gang i træk er fløjspilleren ikke med i den 19-mand store trup, der i dag, søndag tager til Real Sociedad for at spille en La Liga-kamp. Bales agent mener, at det er ærgerligt, at han ikke er blandt træner Zinedine Zidanes udvalgte spillere. Sidste gang måtte den tidligere Tottenham-spiller også se til fra sidelinjen. Det var mod Villareal i en kamp, som kongeklubben fra hovedstaden trak sig sejrrigt ud af med en 3-2-sejr.


Zidane og Bales agent udtaler sig om årsagen

Sidste gang Bale ikke var med truppen forklarede Zidane grunden til det med, at han angiveligt var tæt på at sælge Bale tilbage til Tottenham til sommer. Bales agent Jonathan Barnett har tidligere udtalt, at et skifte tilbage til Tottenham eller Premier League denne sommer bestemt er en mulighed. Såfremt Real Madrid ønsker det. Og såfremt, der er nogen der møder Madrids krav.

MONACO, MONACO – AUGUST 25: UEFA Best Player in Europe Award nominees, (2L-R) Antoine Griezmann, Gareth Bale and Christiano Ronaldo during the UEFA Champions League draw part of the ECF Season Kick Off 2016/17 on August 25, 2016 in Monaco, Monaco. (Photo by Harold Cunningham – UEFA/UEFA via Getty Images)

Og ifølge Goal.com, så er Barnett altså nede over, at hans klient ikke får mere spilletid i Madrid. Men han håber dog, at han fortsætter i Real Madrid. Han siger:

“Det er en skam, at Bale ikke spiller. Skulle han spille mere efter ikke at have været med i truppen de sidste to gange? Jeg kan kun håbe på det. Det er op til Hr. Zidane. Det er er hans beslutning. Dropper Bale, og vælger ikke at bruge ham pga den forestående transfer til sommer? Jeg ved det ikke. Det er op til træneren.”

Bales kontrakt går frem til 2022. Indtil videre i denne sæson har han scoret 14 mål i alle turneringer.