Afsløringen af listen på de 23 fodboldspillere, som bliver nomineret til Ballon d’Or, er værd at vente på. Der kan forekomme overraskelser, men én ting skulle dog være sikkert.

At både Messi og Ronaldo er nomineret til årets udgave af Ballon d’Or. De seks spillere som er blevet nomineret til kandidat indtil videre er:

  • Ivan Rakitic
  • Kevin de Bruyne
  • Alexis Sanchez
  • Cristiano Ronaldo
  • Lionel Messi
  • Neymar

Der er dog stadig masser af bold endnu, før den endelige afgørelse bliver truffet. Man har helt frem til den 20. november, men det er dog usikkert, om Lionel Messi vil nå at komme i kamp inden, da han sidder ude med en alvorlig knæskade.

Men Lionel Messi har generelt sat et godt aftryk på sidste sæson, da han vandt alle turneringer, som var mulige med F.C. Barcelona. Messi spillede en afgørende rolle, og var med til at sikre mange sejre hjem til den catalonske hovedstadsklub, og han (Messi, red.) er favorit til at vinde Ballon d’Or.

Ronaldo havde også sidste sæson en fantastisk sæson med en masse gode mål, men dét som juryen lægger mest mærke til, er om det har medført nogen titler, og sidste sæson vandt Real Madrid ikke et eneste trofæ.

På grund af disse ting, er der en række spillere, som håber på at bryde den stime, som Cristiano Ronaldo og hans rival, Lionel Messi, har skabt siden 2010 med at vinde Ballon d’Or.

Heriblandt er den brasilianske fodboldspiller, Neymar, som havde en fabelagtig sidste sæson, hvor han med F.C. Barcelona vandt UEFA Champions League.

Der er en masse spillere, som står i kø for at blive nomineret, heriblandt er:

Robert Lewandowski
Luis Suarez
Zlatan Ibrahimovic
James Rodriguez og mange flere.

Det ser ud til at blive et tæt løb i år, men hvem tror du som løber med Ballon d’Or?

Vi vil gerne høre dit bud på, hvem der vinder, hvem der bliver nummer to, og hvem som ender med at vinde bronze?