FC Barcelonas noget udskældte præsident, Josep Maria Bartomeu, afslører nu, hvorfor den argentinske troldmand Lionel Messis frikøbsklausul er så lav, som den er.

Foto: REUTERS/Gustau Nacarino TPX IMAGES OF THE DAY

Josep Maria Bartomeu, der er Barcelonas præsident, og dermed øverst i hierarkiet hos katalanerne, har i dag afsløret, at Messi snart forlænger sin kontrakt med Barcelona. I den aftale er der er en frikøbsklausul på 2,2 milliarder kroner.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Mange fans så ikke kampen mod Polen: Nu giver DBU denne erstatning

Netop en frikøbsklausul var skyld i, at Neymar skiftede til PSG i løbet af sommeren, men Bartomeu er ikke er nervøs for den lave frikøbsklausul, Messi har.

-Vi (FC Barcelona, red.) vil aldrig tvinge en spiller til at blive, hvis han fortæller os, at han vil smutte, som det sker i andre klubber i Europa. Vi har en anden måde at være på end andre klubber.

-Vi tror udelukkende, spilleren er her, for at spille og performe. Det er ligegyldigt, om klausulen er 500, 600, 1000 eller 1500 millioner euro.

-Vi kan sætte enhver klausul som vi vil have, for hvis en spiller vil smutte, bliver vi nødt til at sidde og tale om, hvordan vi vil gøre det.

-Det var det, vi savnede med Neymar. Hvis vi havde gjort det på den måde, ville det have været bedre for alle parter, fortæller præsident ifølge det spanske medie SPORT.

LÆS OGSÅ: Kom med i omklædningsrummet efter Danmarks sejr over Armenien – bajere og bar overkrop i massevis