Javier Mascherano som i år 2010 byttede Anfield ud med Camp Nou, udelukker ikke et comeback til Premier League. Selvom hans hjerte stadig banker for Liverpool, kunne han godt se sig selv spille i en rivaliserende klub.

Af Jonathan Bay

Javier Mascherano spillede fra 2006-2010 i Premier League. Han blev i sommeren 2010 solgt fra Liverpool til FC Barcelona for 24 millioner euro. Siden da har han vundet Champions League 2 gange, Copa Del Rey 2 gange og Liga BBVA 3 gange med FC Barcelona. 

Selvom han i øjeblikket er en del af et Barcelonahold som har 6 point ned til 2. pladsen i Liga BBVA, og er godt på vej mod klubbens 6. Champions League trofæ, åbner han nu en dør på klem for et comeback til Premier League. 

Mascherano startede sit Premier League eventyr, da han skiftede fra den brasilianske klub Corinthians til West Ham United. Han blev aldrig en succes i West Ham, og efter kun 5 kampe i West Ham skiftede han til Liverpool. Her blev han hurtig fast mand på holdet. Selvom han nød stor succes i sin tid i Liverpool, vil han ikke udelukke at skifte til en rivaliserende klub, fortæller han i et interview.

Mascherano i aktion for Liverpool.

Mascherano i aktion for Liverpool.

Mascherano fortæller til Guardian:
“Mine følelser for Liverpool betyder ikke at jeg er bundet til dem. De betyder meget for mig, og det vil de altid gøre, men hvis en Premier League klub i fremtiden ville give og en chance ville jeg ikke sige: nej jeg spiller kun for et hold”.

Læs også:

Ulvene sank Djævlene

Læs også:

Tidligere Arsenal-stjerne: Hvorfor fejrede ingen målet med Iheanacho?