Villarreals Denis Suarez i duel mod Valencias Daniel Parejo. [Getty Images]

Villarreals Denis Suarez i duel mod Valencias Daniel Parejo. [Getty Images]

Januars transfervindue så ellers ud til at være et stille et af slagsen for Barcelona, men nu ser det ud til at ”Blaugrana” har været på shopping, og det ser ud til, at man er meget tæt på at hente en spiller.

Det drejer sig om Denis Suárez, der i dag spiller for Villarreal, som ifølge det spanske medie Diario Sport har været et smut til Barcelona for at gøre de afgørende detaljer færdige.

Hvis handelen går igennem, vil Denis Suarez få en kontrakt på fire år hos klubben, der sidste sæson vandt ”The Treble”.

Suarez, som er et product af Barcelonas B-hold, har været i klubber som Manchester City og Sevilla, før han skiftede til “Den Gule Ubåd”, hvortil han skiftede sidste august.

Eftersom Barcelona før har haft spilleren, har man været så kløgtige, at få en klausul med i salget, som gør, at man når som helst kan hente Suárez tilbage for 3 millioner euro, der svarer til cirka 22 millioner danske kroner.

Spilleren har ifølge Diario Sport allerede accepteret kontrakten, så nu er det op til de to klubber at finde ud af de sidste detaljer i handelen. Suárez kan både spille som central midtbanespiller og som fløjspiller, som naturligvis er en fordel for træner Luis Enrique.

Læs også: 3 mål som Barcelona vil opnå i 2016