Der er varslet hele otte ændringer hos FC Barcelona i eftermiddagens kamp på udebane mod Huesca.

af: Emil Plovgaard

Lionel Messi Barcelona
Foto: Michael Regan/Getty Images

Returopgøret i Champions League-kvartfinalen mod Manchester United lurer lige rundt om hjørnet for FC Barcelona. Derfor får flere af klubbens stjernespillere et tiltrængt hvil i lørdagens kamp mod Huesca.

Derudover er holdet også ramt af to karantæner. Luis Suárez og Gerard Piqué afsoner deres straffe i aftenens kamp, men de var nok blevet sparet alligevel.

Foruden Suárez og Pique, mangler holdet også Messi i udebaneopgøret. Han bliver nemlig sparet for at give mere tid til at komme sig, efter han kolliderede med Manchester Uniteds Chris Smalling i en blodig duel.

LÆS OGSÅ: Mourinho: Disse fire hold går videre til semifinalen i Champions League

Sergio Busquets udelades helt af truppen, og kan derfor ikke komme i aktion. Sergi Roberto, Rafinha og Thomas Vermaelen er alle ude med skader, og er derfor heller ikke kampdygtige.

Ivan Rakitic er ude med sygdom i form af en forkølelse, og han er dermed iblandt den brede horde af Barca-spillere, der på den ene eller anden måde ikke kommer i aktion lørdag eftermiddag.

Klubben ligger lunt i svinget til at snuppe det spanske mesterskab med syv point ned til Atlético Madrid på andenpladsen.

I alt mangler catalanerne kun 10 point for endegyldigt at sikre sig mesterskabet, og med en sejr i dag kan de være et skridt tættere på målet.

Valverde: Der vil komme ændringer

Ernesto Valverde Barcelona
Foto: David Ramos/Getty Images

Ernesto Valverde, træneren for FC Barcelona, fortæller, at han ikke kommer til at tage let på opgøret, om end han er nødsaget til at lave mange ændringer.

”Der vil komme ændringer,” fortalte han på et pressemøde forud for kampen.

”Det er en tætpakket kalender, og vi har været ude på en lang rejse og en tæt kamp i Manchester.

”Nu har vi endnu en intens kamp og endnu en på tirsdag. Det bliver nødvendigt at lave ændringer til lørdagens kamp.”