Af Anders Lang Jensen

Brasilianske Phillippe Coutinho var et af sommerens største samtaleemner, efter at spanske FC Barcelona var ude efter Liverpool-stjernen. Men en transfer blev afvist af ledelsen på Anfield, og nu har Barcelona rettet fokus andetsteds.

Photo by David Ramos/Getty Images

Men det forbliver stadig i det engelske, at den spanske mastodont kigger på offensive forstærkninger til holdet. Efter Neymars afsked fik økonomien et voldsomt boost, hvilket uden tvivl har givet friere tøjler til transferpolitikken på Camp Nou.

Der er penge mellem hænderne i den catalonske hovedstad, og derfor har man stadig et offensivt ønske. Engelske Dele Alli i Christian Eriksens Tottenham er et lunt navn det syden. Den unge offensivstjerne er angiveligt et alternativ til Coutinho-jagten for Barca.

Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Ifølge den spanske avis Sport har ledelsen på Camp Nou fokus på den unge engelske landsholdsspiller, og man holder et skarpt øje med situationen i den engelske hovedstad. Der mangler stadig at blive forlængelse af kontrakten, og her lurer den spanske gigant at komme ind fra højre.

Real Madrid er også interesserede i den dybdeløbende englænder, melder den spanske avis. Kontraktsituationen hos Spurs gør det interessant for de to spanske storklubber at jagte en klassespiller til måske en fordelagtig pris. Hvis Alli først beslutter sig for, at et skifte til det spanske er drømmen, kan Mauricio Pochettino i spidsen ikke stå imod det.

Foto: Action Images via Reuters / Lee Smith

Dele Allis karriere er eksploderet på rekordfart. For blot 3 sæsoner siden spillede han hos MK Dons og hjalp holdet på i den anden bedste engelske række Championship. Det er efter drømmeskiftet til Tottenham allerede blevet til 104 kampe i den hvide trøje med 35 mål til følger. Alli er også vokset ind på det engelske landshold som fast mand, og allerede har han spillet 22 kampe for The Lions.

Det forventes ifølge avisen, at der sker meget omkring den blot 21-årige offensivspiller til sommer, hvor de aller største spillere på transfermarkedet rykker i den nuværende Spurs-stjerne.