Barcelona er en af de største klubber i verden. De er altid med fremme i La Liga og kommer næsten altid langt i Champions League. Den catalanske storklub betragtes som en af de verdens absolut bedste klubber nogensinde. Og det er den, fordi de tilbyder noget andet end alle de andre. Det mener Ivan Rakitic, der til daglig spiller midtbane for La Liga-klubben med de røde og blå trøjer.

Den 30-årige kroatiske midtbanespiller har i den seneste tid været genstand for meget spekulation og opmærksomhed i medierne. Der skrives om, at den tidligere Sevilla-spiller kunne være på vej væk fra Camp Nou. Men nu udtaler hovedpersonen sig selv i sagen. Og det var ikke noget svær beslutning. Og årsagen er simpel og lige til.

Paris Saint-Germain eller bare PSG har været den mest interesserede klub i den boldsikre midtbanespiller. Og Ivan Rakitic indrømmer da også, at det er smigrende. Men så heller ikke mere. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Silva er usikker: Måske min sidste kontrakt med City

Ivan Rakitic siger: ” De sidste dage har jeg brugt til at reflektere over min situationen og det privilegie, at jeg har muligheden for at bære Barceonas trøjer. Det er jeg meget stolt af. Og jeg håber jeg kan gøre det i lang tid endnu. Det er planen i hvert fald,” udtalte Ivan Rakitic efter gårsdagens 1-0-sejr over Real Valladolid.

Og han fortsætter: “At spille for den bedste klub i verden er det største der er sket for mig. Jeg har talt med min kone og min familie og min agent. Og vi har besluttet, at der ikke er noget tilbud andet sted, der kan matche Barcelonas. Uanset hvad. Og sådan er det bare.”