Af Anders Lang Jensen

Italienske Marco Verratti ligner det oplagte valg for FC Barcelona i deres jagt på en mulig afløser for legenden Andres Iniesta. Og PSG-spilleren skulle selv være opsat på et skifte til den catalanske hovedstad.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Denne sommer vil ledelsen hos Barca nemlig gå all in på den lille midtbane-maestro, men forhandlingerne med den franske storklub Paris Saint-Germain forløber ikke som planlagt, da den stenrige franske klub ikke vil sælge deres italienske stjerne.

Men nu udtaler præsident på Camp Nou Josep Maria Bartomeu sig om hele transferhistorien med Verratti og et muligt drømmeskifte til Messi og co. i det spanske. Til det spanske medie Sport udtaler præsidenten følgende.

Photo by Aurelien Meunier/Getty Images

”Verratti er en spiller, vi kan lide. Robert Fernandez(Sportsdirektør) og Ernesto Valverde(Træner) vil også gerne have ham. Vi ved også, at Verratti selv vil til Barcelona. Problemet er bare nu, at PSG slet ikke vil snakke om en transfer med Verratti.”

Forhandlinger med den franske storklub synes altså nærmest komplet umulige for ledelsen i Barcelona. Dermed skal der findes en plan B, og her nævner et andet spansk medie Marca øvrige alternativer, den spanske storklub har i kikkerten, hvis PSG holder fast ved deres udgangspunkt om den italienske playmaker.

Manchester Uniteds Ander Herrera og brasilianske Paulinho beskriver den spanske avis som de mest sandsynlige handler udover italienske Verratti. Men niveaumæssigt må navnene dog ses som noget af et andet end førstevalget Verrattis.