Rygterne frem og tilbage, omkring Coutinho og det mulige skifte til FC Barcelona, fortsætter på højtryk i disse dage. Flere store aviser har dog de seneste timer berettet om, at en transfer angiveligt er tæt på.

Af Anders Lang Jensen

Photo by Getty Images

Den spanske storklub på Camp Nou er nu hundrede procent fokuserede på at forhandle den brasilianske offensivstjerne til Barcelona. Liverpool har tidligere udtrykt, at Coutinho ikke er til salg, men angiveligt har Barcelona nu budt, hvad der er krævet fra Jürgen Klopp og co.´s side.

I sidste uge sagde Blaugrana-klubben farvel til deres stjerne Neymar, der skiftede til franske PSG i den største transfer nogensinde med flere længder. En erstatning skal altså i hus hurtigst muligt, og Liverpools Coutinho tager netop nu alt opmærksomhed.

Photo by Getty Images

I denne weekend melder adskillelige spanske medier om, at repræsentanter fra FC Barcelona har rejst til England hele 3 gange for at snakke med Coutinhos lejr. Det store nyhedsmedie, AS, beretter fra deres side, at en handel er så godt som lukket.

Udover dette har det engelske medie, The Mirror, fortalt at Coutinho har fortalt direkte til Barcelona, at han er klar til at skifte Anfield ud med en tilværelse hos den spanske gigantklub på Camp Nou. Det forventes dog stadig, at Liverpool håber på at holde på den sydamerikanske stjerne.

Photo by Getty Images

Men angiveligt har Coutinho gjort det klart for ledelsen i Liverpool, at han ønsker at forfølge drømmen og skifte til FC Barcelona denne sommer. Flere aviser melder om, at The Reds har et priskrav på €100m svarende til godt 750 mio. kr. En pris, ledelsen hos Barcelona, er klar til at smide efter den lille vævre brasilianer.