Af Anders Lang Jensen

Hos Liverpool er man hele tiden på udkig efter nye spillere til klubbens i forvejen stjernespækkede trup. Nu afslører kæmpeprofil hos catalanske FC Barcelona, at Liverpool var en reel muligheden for ham for bare få sæsoner siden.

Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Sidste sommer hentede FC Barcelona franske Ousmane Dembele til Camp Nou for et stort milliardbeløb i tyske Borussia Dortmund. Den purunge offensivspiller skiftede til den tyske storklub fra franske Rennes efter en imponerende tid i den franske liga.

Efter blot en enkelt sæson hos den tyske storklub meldte FC Barcelona sin interesse i den teknisk stærke Dembele, der havde imponeret stort i sin første sæson i den tyske Bundesliga for Borussia Dortmund. Men en rundtur kunne også havde budt på den engelske Premier League.

Photo by Alex Caparros/Getty Images

Det afslører den 20-årige Barcelona-profil nu. Dembele har nemlig fortalt at Liverpool var ude efter hans underskrift tidligere i karrieren. Franskmanden skiftede til Dortmund i sommeren 2016, men da skiftet væk fra Rennes skulle ske, var der også interesse fra Liverpool.

”Jeg talte med tre klubber, da jeg skulle forlade Rennes”, siger Dembele til det franske magasin Onze Mondial. ”Det var Dortmund, Liverpool og Barcelona. Jeg havde et møde med Barcelona, og jeg sagde, at det ikke kunne lade sig gøre”.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

”Men jeg sagde til Barcelona, at næste gang de kontaktede mig, ville jeg skifte. Og det var præcist, hvad der skete”, slutter det dyrt indkøbte stortalent fra FC Barcelona. Liverpool var altså ude med snøren efter den imponerende sæson for Ligue 1-klubben Rennes i 2016.

På dagens rygtebørs er der også nyt vedrørende Liverpool rent transfermæssigt. Napolis midtbanespiller Jorginho blev tidligere på ugen meldt som topprioritet for holdet på Anfield, og igen denne lørdag bliver den brasilianske profil sat i forbindelse med et storskifte til Anfield.

LÆS OGSÅ: Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!