Den spanske klub, F.C. Barcelona, lagde godt med kul på grillen, denne aften i Barcelona. En småkølig aften i det catalanske, skulle ikke vise sig at være nogen hindring.

AS Roma fik hurtigt den catalanske stridsøkse at mærke, og der var ikke på noget tidspunkt håb for italienerne, der skuffede måtte rejse hjem til støvlelandet uden point i bagagen.

I en kamp, der endte med hele 6-1 til værterne, lagde Luis Suarez allerede den første kulbriket på grillen, i det 15. minut. Assisteret af Dani Alves, skulle Luis Suarez bare røre den, for at bolden blafrede i netmaskerne.

Se også anmeldelsen: FC Barcelona trøje

Smukt tiki-taka spil dannede rammen om målet til 2-0, der blev sat ind af Lionel Messi, der stille og roligt, men med køligt overblik, kunne lobbe bolden lige så roligt hen over bolden.

Lige inden pausen ødelagde Luis Suarez så alt håb for romerne, da han bankede bolden i kassen til 3-0, og romerne så noget slukørede ud, da de var på vej ind i omklædningsrummet.

Lionel Messi bliver tacklet af Miralem Pjanic.

Lionel Messi bliver tacklet af Miralem Pjanic. (Getty Images)

Efter pausen blev ydmygelsen total, da Gerard Pique prikkede bolden ind til 4-0. Målet lignede i øvrigt meget det første mål af Barcelona til 1-0.

Kong Messis imperium

Det er vel ikke mange kampe Messi går fra banen uden at score? Og også gerne med mere end kun én enkelt. Det beviste han, da han efter en målmandsparade, kunne score til stillingen 5-0.

BARCELONA, SPAIN - NOVEMBER 24: Lionel Messi of Barcelona scores his teams fifth goal during the UEFA Champions League Group E match between FC Barcelona and AS Roma at Camp Nou on November 24, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Det skulle såmænd også gå hen og blive 6-0, da et noget klodset straffespark blev begået i feltet. Neymar var ellers på vej ud af straffesparksfeltet, men blev på sin vej nedhæklet, og dommeren så ingen anden udvej end at fløjte.

Neymar selv brændte dog straffesparket, men en kvik Adriano, skulle ikke bruge meget betænkningstid, og så lå bolden i kassen.

Roma fik dog chancen for at revanchere sig en smule, da man fik tildelt et straffespark. Maarten ter Stegen var dog fast besluttet på at holde rent bur, og hoppede til den rigtige side, og Edin Dzeko blev dermed noteret for et brændt straffespark. Ærgerligt for Dzeko, der med et mål, formentligt ville have kunnet forbedre sin selvtillid.

Men målet kom for Dzeko i det allersidste minut af kampen, og ter Stegen blev overrumplet, da Edin Dzeko med et perfekt hovedstød, kunne reducere til 6-1, som blev kampens slutresultat.

Se også: Messis Løn i 2015 

[shopello_products]