Rygterne svirrer om Philippe Coutinho og hans fremtid i Barcelona. Forlader han mon klubben, eller vælger han at blive, for at kæmpe sig til en plads i truppen?

Philippe Coutinho Barcelona

Flere medier har spekuleret i, at Coutinho er på vej tilbage til Premier League, hvor Manchester United står klar med en kontrakt.

Og nu er prisen på et eventuelt skifte også blevet afsløret. Helt præcist drejer det sig om 100 millioner euro – 750 millioner danske kroner.

Philippe Coutinho skiftede i vinteren 2018 fra Liverpool til FC Barcelona for 142 millioner pund. På trods af det store beløb, han blev købt ind for, har han ikke leveret varen på Camp Nou.

Som et resultat af dette, har der været snak om, at Coutinho meget vel kunne skifte til Manchester United i denne måned eller til sommer.

Det catalanske medie, Mundo Deportivo, mener at vide, at Manchester United har kontaktet spillerens agent med henblik på en transfer.

Philippe Coutinho har en af verdens højeste frikøbsklausuler. I øjeblikket lyder den på 355 millioner pund. Så meget skal og vil Manchester United dog næppe betale.