Af Anders Lang Jensen

De spanske giganter fra FC Barcelona har siden afskeden med Dani Alves ledt efter en ny højreback. Her ligner det Hector Bellerin, der er den nye mand til opgaven.

Foto: David Klein/Sportimage/Cal Sport Media.

Men opgaven bliver ikke let for Barcelona-ledelsen at hente den 22-årige back fra engelske Arsenal. Angiveligt skulle Bellerin, der tidligere i sine ungdomsår tørnede ud for Barcelona, være opsat på et skifte til Camp Nou. Men Arsenal er ikke ligeså begejstret for idéen.

Ledelsen på Camp Nou dropper dog ikke interessen i den unge lynhurtige højreback. Ifølge en række engelske aviser planlægger de at smide et bud af sted mod den engelske hovedstad på deres tidligere spiller. Og Barca overvejer muligheden for at tilbyde en spiller den anden vej, for at bløde Arsenal en smule op.

Photo by Ian Walton/Getty Images

En række engelske aviser heriblandt The Sun og Daily Mirror melder i dag, at holdet på Camp Nou er klar til at teste Arsenal ved at tilbyde deres brasilianske midtbanemand Rafinha som en del af handlen. Udover vil Barca smide £20m oveni handlen, der skal sende Bellerin tilbage til Spanien.

Ifølge kilderne er Rafinha vurderet til en pris på £25m, og dermed passer økonomien udmærket, eftersom Bellerin skulle koste i omegnen af £45m at hente fri af kontrakten med Arsenal.

24-årige Rafinha har haft svært ved at spille sig fast på Barcelona-mandskabet, og med flere skader den seneste sæson har Rafinha haft det svært.

Det rygtes, at Barcelona vil lytte til tilbud på midtbanespilleren denne sommer. Og Arsenal skulle i forvejen have vist interesse, så en byttehandel er angiveligt et klogt træk fra Barca-ledelsen.