Barcelona er steppet op i jagten på Paris Saint-Germains Marco Verratti. Angiveligt har den catalanske storklub tilbudt en hel utrolig aftale for italieneren.

BARCELONA, SPAIN – APRIL 10: Lionel Messi of Barcelona breaks away from Marco Verratti of PSG during the UEFA Champions League quarter-final second leg match between Barcelona and Paris St Germain at Nou Camp on April 10, 2013 in Barcelona, Spain. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den catalanske klub har ikke gjort det til nogen hemmelighed, at man med stor interesse følger den italienske midtbanespiller. Efter at vise nogle glimt af hans kvaliteter i sidste sæsons Champions League mod netop Barcelona, er catalanerne håbefulde på, at de får lov at pryde truppen med Verrattis navn.

PSG afviser dog at lytte til ethvert tilbud på dere stjernespiller. Men transfersagaen har taget et nyt twist, da Barcelona er disket op med et nyt tilbud.

Læs mere: De Gea afviste fan som bad om autograf – du gætter ALDRIG hvorfor

Ifølge adskillige medier planlægger Barcelona nemlig at byde £60 millioner samt midtbanespilleren Ivan Rakitic. Kroaten er mindst £40 millioner værd, så alt i alt er der altså tale om en handel af en værdi på mere end £100 millioner, svarende til omkring 850 millioner danske kroner.

Rakitic har opholdt sig tre sæsoner på Camp Nou, siden skiftet fra La Liga-klubben Sevilla i 2014. Den nuværende PSG-træner, Unai Emery, har arbejdet sammen med Rakitic en gang før. Det skete, da de begge to var ansat i Sevilla, hvor de i fællesskab vandt Europa League i 2014.

Verratti har kontrakt med Paris Saint-Germain frem til sommeren 2020, og har før bedyret, at han gerne vil væk fra den franske hovedstad.

Læs mere: Avis: Denne spiller skal erstatte Bonucci i Juventus