Joey Barton mener at en af Chelsea absolut vigtigste spillere, er at finde på midtbanen. Det er en arbejdsvillig spiller, som altid giver sig fuldt ud.

Af Lasse D. Drescher

N’Golo Kanté har virkelig fået en god start på sæsonen, sammen med Chelsea-holdet. Kanté får vist at han er blandt Premier Leagues bedst defensive midtbaneprofiler. Kanté gjorde sig bemærket i Leicesters mesterskabssæson, så spillede Kanté også godt ved EM-turneringen i Frankrig, og nu fortsætter franskmanden de gode takter hos Chelsea.

(Photo by Lynne Cameron/Getty Images)

(Photo by Lynne Cameron/Getty Images)

Joey Barton udtaler følgende om N’Golo Kanté:

“Hvis du spiller på midtbanen, sammen med Kanté. Han bevæger sig kontranst, der er dog mange som bevæger sig meget, på midtbanen rundt omkring i de bedste klubber i verden. Men forskellen er bare, at Kanté også er klog, og ved hvad han skal og vil.

Han har på kort tid, tilspillet sig en plads på det franske landshold, bare ved at kæmpe hårdt. Hans fantastiske sæson med Leicester har gjort meget, men det er trodsalt ham selv, der vælger at spille på den måde han gør.

Kanté er en af Chelseas vigtigste spillere, da han som jeg nævnte tidligere, bevæger sig så meget rundt omkring. Hans fokus ligger på defensiven, men han kan sagtens hjælpe til i offensiven.”

N’Golo Kanté og Chelsea er på nuværende tidspunkt at finde, på førstepladsen i Premier League-tabellen.

Læs også: Mourinho: Det er godt, at have Bailly tilbage