José Mourinho er glad for at have Eric Bailly til rådighed, i et par uger, indtil De Afrikanske Mesterskaber begynder.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-træneren José Mourinho fortæller at han bragte Eric Bailly tilbage på United-holdet til kampen mod Zorya i Europa League-gruppespillet, fordi han giver beskyttelse nede i defensiven.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Bailly har fået en rigtig solid start hos Manchester United, efter ankomsten fra Villarreal, men han pådrog sig en skade, tilbage i Oktober mod Chelsea. Nu er Bailly først kommet tilbage, fra skaden. Det kan Bailly, og resten af United-truppen fejrer med en sejr over Zorya.

José Mourinho udtaler følgende til BT Sport:

“Phil Jones og Marcos Rojo har gjort det godt, i de fem kampe de har spillet sammen. De har været solide i bagkæden. Men at have Eric tilbage nu, er godt. Han tager formentlig til De Afrikanske Mesterskaber i januar, derfor er det dejligt at have ham med i lidt kampe, endnu.”

Eric Bailly er ikke kun stærkt fysisk, og hurtig. Hans afleveringer, og boldkontrol er også ekstrem god. Bailly’s afleveringssprocent ligger på 89% i hans nuværende Premier League-sæson. Samtidig med at Bailly har omkring 10 defensive aktioner, i gennemsnit.

Læs også: Tidligere Arsenal-spiller: Costa er en bedre angriber end Sanchez