Der har længe været massere af rygter omkring Manchester United. Klubben var meget aktiv i sidste sommers transfervindue og alt tyder på, at tendensen fortsætte denne sommer. Man har allerede hentet Memphis Depay og den italienske højreback, Matteo Darmian skulle være til lægetjek i klubben, på nuværende tidspunkt. aa12d9b37d461d056d0f6a7067001cb6

Nu tyder meget så på, at endnu en transfer skulle være meget tæt på. Det drejer sig om den rutinerede tyske midtbanespiller, Bastian Schweinsteiger, som angiveligt skulle være meget til på et skifte til den røde del af Manchester.

Schweinsteiger har grundet mangel på spilletid været utilfreds i Bayern München og der har i lang tid været rygter om et muligt skifte til Manchester United. Tidligere rygter gik på at Angel Di Maria skulle indgå i en byttehandel, men det kommer ikke til at ske.

Karl-Heinz Rummenigge bekræfter aftalen med Manchester United

Sky Sports har netop meddelt, at Bayern München bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge har bekræftet at en aftale er på plads.

Rummenigge udtaler på et pressemøde således:

“Jeg har været i kontakt med mine kolleger i Manchester United. Vi er blevet enige om en transfer. Bastian vil prøve noget nyt i slutningen af sin karriere. Det har han fortalt os, og det ønske imødekommer vi, lyder det videre.”

Skærmbillede 2015-07-11 kl. 14.43.16

Billede fra Sky Sports’ live transfer opdatering.

Prisen skulle eftersigende ligge på cirka 170 millioner kroner og det drejer sig om en 3 eller 4 årig aftale. Schweinsteiger vil formentlig snart rejse til Manchester for at gennemgå det obligatoriske lægetjek, hvorefter han vil blive præsenteret som ny spiller i klubben.

Opdatering

Manchester United har netop bekræftet at man er enige med Schweinsteiger.

Manchester United has agreed a deal to sign Bastian Schweinsteiger. Official statement: http://bit.ly/1TrOKr0

Posted by Manchester United on 11. juli 2015