Det er det italienske medie Gianluca Di Marzio, som nu skriver at den engelske klub Swansea har sikret sig Renato Sanches. Det er bare en udlejning, men Swansea får muligheden for at sikre sig Renato Sanches på en permanent handel.

Af Lasse D. Drescher

Den 20-årige portugiser Renato Sanches har i løbet af transfermarkedet været rygtet flere forskellige steder hen. Nu meldes det ifølge det italienske medie Gianluca Di Marzio at Sanches bliver udlejet til Premier League-klub.

(Photo: Getty Images)

Klubben som ifølge det italienske medie sikre sig den unge portugiser, er ikke en af de velkendte storklubber fra Premier League. Det er Swansea som skulle have sikret sig den portugisiske midtbanespiller.

Det koster ifølge mediet Swansea omkring 40.000.000 kroner at leje Renato Sanches. Der vil dog samtidig blive lagt en frikøbsklausul ind i kontrakten, som gør at Swansea kan sikre sig Renato Sanches på en permanent aftale hvis de ønsker det.

Prisen som Swansea skal betale for at sikre sig den unge Bayern München-spiller, er ifølge mediet omkring 245.000.000 kroner.

Renato Sanches fik sit gennembrud i hjemlandet, hos den portugisiske storklub Benfica. Sanches startede ud på Benficas reservehold, og efter en del kampe der, fik Renato chancen på førsteholdet.

Bayern München vandt kampen om den unge portugiser

Derefter gik der ikke længe, før at Renato Sanches var jagtet af alle storklubberne i europæisk fodbold. Det blev så Bundesliga-giganten Bayern München, som sikrede sig underskrevet på den unge portugisiske midtbanespiller.

Læs også: Besiktas-angriber rygtes mod Premier League