Den 26-årige Besiktas-angriber Cenk Tosun forventes ifølge tyrkisk medie, at forlade den tyrkiske klub. Der er nemlig interesse fra to Premier League-klubber.

Af Lasse D. Drescher

Den tyrkiske Besiktas-angriber Cenk Tosun rygtes ifølge Turkish Football mod Premier League. Premier League-klubberne som viser interesse i den 26-årige tyrkiske angriber, er Crystal Palace og Newcastle.

(Photo by Burak Kara/Getty Images)

Cenk Tosun står noteret for 83 kampe for Besiktas, hvor det samtidig er blevet til 34 mål. Den tyrkiske angriber har også fået nogle kampe, for det tyrkiske landshold. Det er i 19 landskampe blevet til fem scoringer.

Den 32-årige spanske angriber Alvaro Negredo har i løbet af sommeren skiftet til den tyrkiske klub Besiktas. Derfor forventes det at 26-årige Cenk Tosun bør overveje hvad han skal, for at holde fast i spilletiden.

Turkish Football understreger at et skifte væk fra Besiktas, kunne være en mulighed for Cenk Tosun. Det tyrkiske medie afslører samtidig hvad det forventes, at Cenk Tosun vil koste at hente væk fra Besiktas.

Er det en fair pris for den 26-årige tyrkiske angriber?

Det meldes ifølge Turkisk Football at den tyrkiske angriber vil koste omkring 85.000.000 kroner, at hente væk fra den tyrkiske storklub. Dog kan prisen formentlig godt stige, såfremt de to Premier League-klubber skal i kamp om Cenk Tosun.

Læs også: Chelseas problembarn på vej væk: Costa skifter til spansk fodbold