Af Anders Lang Jensen

Spanske Diego Costa rygtes fortsat tilbage til det spanske, hvor især Atletico Madrid meldes som de oplagte købere af den kontroversielle angriber.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Men grundet den problematiske transferkarantæne Diego Simeones tropper er ramt af, indtil kalenderes siger 2018. Derfor skal der højst sandsynligt findes en anden løsning, så den spanske spydspids ikke bliver på Stamford Bridge længere.

De sidste måneder har Costa slet ikke været at finde hos Chelsea, eftersom kontraktrebellen har opholdt sig i hjemlandet Brasilien sammen med hans familie. Det hele et stort forsøg på at presse et skifte igennem.

Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Men en redningsaktion er angiveligt under opsejling, melder en lang række engelske aviser. Heriblandt Daily Mirror der nu beretter, at den spanske klub Las Palmas er klar til at hente Costa på en lejeaftale frem til årsskiftet. Herefter kan angriberen skifte til hans tidligere klub Atletico Madrid på en permanent transfer.

Chelsea er ifølge avisen blevet mere og mere desperate efter at skippe Costa af sted til en anden klub. Og nu ligner det altså, at London-klubben sender deres problembarn væk fra klubben for en stund. Herefter kan den spanske hovedstadsklub i Atletico købe Costa fri af Chelsea til januar.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Chelsea har ingen planer om at bruge Costa, efter transfervinduet smækker i natten til fredag i denne uge. Flere store handler planlægger italienske Antonio Conte at lave kort inden lukketid. Navne som spanske Fernando Llorente hos Swansea og Ross Barkley i Everton sættes i forbindelse med et sent skifte i sommervinduet.

Også forrige sæsons engelske mestres Danny Drinkwater er et lunt emne hos Conte. Spørgsmålet er nu blot, om den spanske landsholdsangriber nogensinde kommer til at optræde i den engelske Premier League igen.