Bayern München-spilleren Douglas Costa rygtes mod den italienske storklub Juventus. Juventus skulle allerede stå klar med et bud, om det er godt nok for Bayern München vides ikke endnu.

Af Lasse D. Drescher

Juventus har ifølge det italienske medie Forzaitalianfootball så har den italienske storklub stor interesse, i Bayern München-kantspiller. Det er brasilianeren Douglas Costa, som rygtes væk fra Allianz Arena og mod Juventus Stadium.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Den 26-årige Douglas Costa har kontrakt med Bayern München frem til sommeren 2020. Derfor forventes det at Costa kan blive dyrere, end hvis han f.eks. havde et års tid tilbage på kontrakten.

Bayern München har ifølge det tyske medie Bild mere eller mindre, sikret sig Bayer Leverkusen-talentet Julian Brandt. Dog forventes det stadig at den tyske storklub viser stor interesse i Douglas Costa.

Er det en fair pris for den 26-årige brasilianer?

Det forventes at Juventus skulle stå klar med omkring 305.000.000 kroner. Mediet understreger at Douglas Costa er faldet i pris, eftersom at han ikke får fuld spilletid længere, som han tidligere gjorde hos Bayern.

Læs også: Skrækscenarie: United-stjerne tæt på exit